Pohvale

Pohvale

L.M..:

Draga Sara in ves Lisca Team,
lepa hvala za vse vaše delo. Ko sva z možem prišla po T., sva po njenem vedenju takoj opazila, da se je imela na Lisci z vami super in da očitno nekaj delate prav.
Družba in angleški teden sta ji dobro dela. Ko smo se vrnili domov, smo takoj skupaj pogledali video in slike in se od srca nasmejali. T. je uživala na polno.

V resnici je potrebno zelo malo, da se otrok dobro počuti, pogoj za to pa je seveda, da takšen počitniški tabor vodi nekdo, ki je strokovno za to usposobljen in pri tem dela s srcem.

Z več vidikov je bila za našo T. to zelo pozitivna izkušnja: ne samo pozitivna izkušnja z angleščino, pač pa tudi to, da lahko gre med neznane ljudi in da jo sprejmejo za svojo. Poleg tega je po pouku na daljavo to res prišlo kot "obliž na rano".

Čestitke, pohvale in zahvala za vse vaše opravljeno delo.

Vse dobro tudi v prihodnje. Dober glas o vas in vašem delu pa bomo z veseljem širili naprej.

V.C..:

Pozdravljeni Lisca Team!

Tudi vsem vam zahvala, da ste za naše otroke v teh "čudnih časih" bili pripravljeni organizirati tabor! Verjamem in se zavedam, da ste prevzeli veliko odgovornost, kajti vse, kar je bilo do nedavnega še samoumevno, danes predstavlja popolnoma novi in drugačen pristop. S svojo pozitivno energijo, znanjem in veseljem ste naredili naše otroke srečne, zadovoljne, nasmejane in samozavestnejše!

Hvala vam!

Veliko uspehov in lepih trenutkov na Lisci še naprej:)

Pozdrav do naslednjega leta!

B.B..:

Pozdravljeni!
Po začetni "grenkobi" in nejevolji obeh punc "zakaj morava na ta tabor" je bil prvi stavek, ko smo se usedli v avto za povratek, "Kaj lahko gremo drugo leto spet?"
Tako da drugega ne bom pisala...

Hvala vsej ekipi za se eno nepozabno izkušnjo in upam, da se drugo leto vidimo spet. :)

D.R..:

J. in N. sta se imela super,vsak dan postrezeta z novimi podrobnostmi o aktivnostih na taboru, predvsem pa sta prepricana da se bosta naslednje leto zagotovo zopet udelezila tabora.
Ze lani sva z mozem opazila spremembo oz.napredovanje ne samo v dojemanju jezika pri J.,tamvec tudi pri usvajanju socialnih vescin,ki jih nasi otroci zelo potrebujejo.

Prav tako sva seveda zelo vesela,da je N. letos uspelo ostati do konca tabora,kar mu brez vase pomoci ne bi uspelo.Zelo sva hvalezna!

Torej,velika hvala za vaso toplino,znanje in vase vescine,ki jih tako nesebicno delite z nasimi otroki.
J.K.:

Tabor je odlicen, s tako dobrimi in srcnimi mentorji in celotno ekipo ni potrebno nic dodajati ali odvzemati programu!!!!

V.A.:

Ker za lepe besede ni nikoli prepozno, sem se, seveda spet s casovnim zamikom, odlocila, da vam koncno posredujem nase mnenje. Skratka, Zani je bil tabor zanimiv, drugo leto bo spet prisla, ce bo nasla kaksno prijateljico, ki bi se ji pridruzila. Mene pa ste resnicno presenetili s pestrim programom, zabavnim in raznolikim ter z individualnim pristopom. Res ste super. Hvala, da ste nam omogocili, da smo vas spoznali. Veliko energije se naprej.

JJ:

se zahvaljujem nazaj za vaše delo in že sedaj za drugo leto prijavljam oba - L. in K. na isti termin, ker potem se hitro napolni :-)
EPC:

rada bi se vam iskreno zahvalila za vašo prizadevnost, vso animacijo in skrb za otroke. Posebej pozdravljam vašo energijo, da ste se neprestano ukvarjali z otroki, jih motivirali, animirali, zapolnili ves čas in predvsem vzeli mobilne telefone.
Iz vsega priloženega materiala, od slik, videa, poročila ter kratke predstavitve ob prihodu, je vse zgoraj opisano več kot samo potrditev.
U. se je vsak dan javila domov, slišati zelo zadovoljna, navdušena nad dnevnim dogajanjem.
Le tako naprej. Zagotovo predam naprej najboljša priporočila.
M.J.:
Glede na pripovedovanje sina, se je imel na taboru fantastično in že sprašuje kdaj spet lahko gre.
Torej, če se otroku dogaja toliko lepih stvari, da komaj čaka nov tabor, ste vse cilje in želje otroka in staršev izpolnili.
Hvala vam za organizacijo in se vidimo naslednje leto.
N.P.:

Moji hceri sta rekli, prosim za drugo leto rezerviraj ze zdaj in za 2 tedna! Mislim da je to najvecja pohvala!!! Iz srca hvala
D.T.:

L. in L. sta bila tudi letos nad celotnim dogajanjem na Lisci
navdušena.
Pohvalila sta vse, kar se je dogajalo, odhod na bazen, večerni taborni
ogenj, strateške igre, hrano, seveda pogovore z animatorji, Timonovo
družbo, nagrado, pesmice, tongue twisterje, jaffa palačinke ...
Oba sta zelo uživala, L. je ugotovil, da pa vendarle mu je všeč tudi
delo z otroki, saj je menda zelo užival v branju/ pripovedovanju
pravljic za lahko noč. In zelo rad bi se kdaj pridružil najboljši ekipi
animatorjev.
Tudi L. je povedala, da se je v skupini krasno počutila in
njene besede v poročilu so ji res veliko pomenile. Smo natisnili in jih
ima na vidnem mestu v svoji sobi.
Slikce smo seveda pogledali že prvi dan in sta jih pokomentirala.
Hvala še enkrat za prijeten počitniški teden in se vidimo prihodnje
M.C.:

hvala za vse!
P. se je (kot vsako leto, do sedaj) imela čudovito. Veseli se dejavnosti, ki jih počnete in ja, pesmice.... (še sreča, da je šla kmalu na tabor s taborniki ;) )
Kot do sedaj, je prišla domov, z Lisce, opremljena s samozavestjo za uporabo angleščine in polna novih izrazov :)
Všeč ji je bila ideja, ki ste ji jo predlagali v poročilu - izpisovanje besed in stavkov. Harry Potter bo kmalu podčrtan in pobarvan :)
Še enkrat iskrena hvala za vse! P. se srčno rada vrača k vam.
N.H.:

Draga Sara in ekipa,

najlepša hvala za vaše povratne informacije.
Pa še en velik hvala za ves vaš trud, dobro voljo, smeh in pozornost, ki ste jo namenili otrokom na taboru. T. nam vsak dan pove kaj novega. Komaj pa se ustavi, ko gledamo slike:)

Je imela res lepo izkusnjo!

Hvala vsem in lep poletni avgust želim!

T.D.G.:

Pozdravljeni,
Najprej naj se vam, ter celotni vaši ekipi, iskreno zahvalim za vse, kar ste dali našima otrokoma ter seveda vsem ostalim. Tudi mi delamo, sicer športne, programe za otroke, zato še toliko bolj vem, koliko skrbi in odgovornosti prevzamete nase ter ob vsem tem ponudite otrokom super program. Oba sta bila že po telefonu vsak dan bolj navdušena in nič drugače ni bilo doma. Še vedno poslušava, kaj vse sta delala, kako dobro sta jedla, kaj vse sta doživela, pojeta vaše pesmi, skratka...očitno sta se imela zares lepo.

N.K.:

Lepo pozdravljeni

Hvala za vaše besede.
Moram povedati, da se je J. zeloooooo branil tega tabora.
Po končanem tednu pa je bil vesel, da je šel.
Zelooo je pohvalil animatorke, da ste bile zelo zabavne in predvsem prijazne. To mi je res veliko pomenilo.
Bilo mu je lepo in pravi, da se je tudi naučil nekaj.
Hvala vam vsem.

T.D.:
Pozdravljeni,

vesela sem, da mi je sodelavka, katere hči sodeluje pri izvedbi vašega tabora na Lisci povedala za vaš tabor.
L. prvič po nekaj letih ne občuti odpora do jezika in to je super. Glede na povedano, je bil ob pohvali mentorice iskreno presenečen in tudi navdušen. Moram priznati, da za razliko od L. ni šel z veseljem na Lisco. Zdaj pa pravi, da se želi vrniti tudi prihodnje leto. Zelo ponosen je tudi na nagrado.

Navdušena pa sta bila tudi nad animatorkami, kopanjem, številnimi igrami, tabornim ognjem, možnostjo ogleda tekme, igranjem v filmu, dobro hrano... L. kar ne more pozabiti Sarine peke palačink...

Mislim, da je bila izkušnja zanju zelo pozitivna in zahvaljujem se za doživetja, ki sta jih bila pri vas deležna.

Želim vam prijetne poletne dni,

J.U.::
Pozdravljena,

Hvala za čudovito izkušnjo in super teden.

J.S.
Najlepša hvala za lep zaključek tabora. Šer posebno ker sta N. in J. sodelovala. Hvala vam in vapim animatorjem, da ste naša otroka prepričali in da sta bila tudi veseda, da sta vztrajala do konca. Želim vam še veliko uspešnih taborov.

Mateja C.: "Spoštovani!

Vsem izvajalcem tabora se iskreno zahvaljujem, ker ste skrbeli za naše otroke in jih naučili nekaj novega. Tjaša pravi, da je bilo zelo "fajn" in da želi naslednje leto spet priti. Upam, da je angleščino vsaj toliko osvojila, kolikor je "celjsko" narečje. Sploh ne zna več po naše, hehe.

Skratka HVALA in na snidenje prihodnje leto!"


Martina P.:
"Pozdrav celi ekipi!

Sicer malo zamudo, a vseeno iz srca HVALA!!!!
Hvala za vaš trud, da ste cel teden animirali in zabavali otroke – tako zelo, da nam je Lenart ob vsakem telefonskem klicu povedal, kako zelo uživa in da nam res ni treba hodit »na obisk«.
Hvala za učenje, ki »sploh ni bilo takšno kot v šoli« in je Lenart užival celo v angleščini.
Hvala za presenečenje za Lenartov rojstni dan.
Hvala za čudovit CD s fotografijami, ki so le dokaz, kako zelo so otroci uživali.
Če bo šlo vse po načrtih, vam pošljemo naslednje poletje dva … Do takrat pa vam želim obilo uspehov in dobre volje J"


Andreja Š.:

"Živjo, najprej naj se zahvalim, Benjamin je bil navdušen nad letošnjim taborom, pravi, da je bil najboljši doslej in da se je res veliko naučil...Še enkrat hvala in lepe počitnice še naprej."

Udeleženka tečaja Tjaša G.:
Če še ne veste, kje je Lisca, je tam,
kjer Sava mogočna šumi
in vlak po tirih brni,
pod njo tudi moj dom stoji
in v dolini se Sevnica blešči.
Letos se bom na Lisci udeležila
angleškega jezikovnega tabora,
zato da moja angleščina ne bo samo full, cool, ampak tudi beautiful,
zato da ne bom na vprašanje How do you do?, odgovorila I love you!,
ampak bom rekla I'm fine, thank you.
Skupaj bomo uživali, plesali,
se igrali in sodelovali,
se angleščine učili
in nove prijatelje dobili.
Pridite na Lisco tudi vi,
da se skupaj poveselimo
in se kaj novega naučimo.

Zala je na Angleškem taboru zelo uživala.
Na Lisco sem jo prijavila, ker je imela kar nekakšen strah do angleščine. Upala sem, da se bo na taboru znebila blokade in da bo videla, kako je angleščina lahko zabavna, da to ni noben baubau. In…uspelo je ! J
Cele počitnice je prepevala pesmice, ki ste se jih naučili in komaj čaka CD, da sliši še tiste delčke pesmic, ki se jih ne spomni.
Zelo je bila navdušena nad »učitelji«, nad tem, da so si tudi malce sami pripravljali kosilo, spala je enkratno, ker je bil super zrak in postelje,….. všeč so ji bile igrice in dejavnosti,…škoda da nimate tudi zimskega tabora J

Hvala za odličen pristop in vaš trud.

M.H.

O TABORU V MEDIJIH:
https://www.posavskiobzornik.si/panorama/angleski-jezikovni-tabor
http://4d.rtvslo.si/arhiv/porocila/174484571
http://www.vaskanal.com/novice/novice/27117-jezikovni-tabor-na-lisci.html
https://www.posavskiobzornik.si/panorama/angleski-jezikovni-tabor-na-lisci-